Smartare beslut med tydliga visualiseringar

Monitor BI är en funktion som omvandlar ditt företags data till värdefulla insikter. Det ger dig de verktyg du behöver för att analysera data, skapa tydliga visualiseringar som grund för att fatta smartare beslut enkelt och effektivt.

Monitor BI är en standardfunktion i Monitor ERP och är webbaserat. Det betyder att du kan komma åt din data när som helst och var som helst genom att logga in via mobil, pekplatta eller dator.

Några fördelar med Monitor BI:

• Filtrera vilka företag du vill fokusera på.

• Sammanställ data från flera företag för att få en överblick över hela din företagsgrupp.

• Integrera externa datakällor för att få en fullständig bild av din organisation.