Tidkort

Det här tillvalet är perfekt för montörer, reparatörer och andra medarbetare som jobbar i fält eller saknar tillgång till en stämplingsterminal. Tidkortet är en smidig lösning för tjänstemän som har förtroendetid och enbart godkänner sina tider och rapporterar avvikelser som t.ex. frånvaro. Du kan använda Tidkort var och när som helst genom att logga in via mobil, surfplatta eller dator.

Monitor G5 Tidkort är en webbaserad lösning för att enkelt kunna efterhandsrapportera arbete och närvaro utan att ha direkt tillgång till varken en Monitor-klient eller en stämplingsterminal. Dina stämplingar sparas direkt till Monitor G5.

Ett grundkrav för att kunna använda Monitor G5 Tidkort är att du har modulen Tidrapportering i Monitor G5.

Den inloggade användarens schema i Monitor G5 styr hur kalendern visas i Tidkortet. Användarens parametergrupp och inställningar i personalregistret styr vad som finns tillgängligt i Tidkortet.

Alla stämplingar sparas direkt i Monitor G5.

Stämplingar

Alla arbetsstämplingar i tidkortet följs av motsvarande närvarostämpling. Så för varje tidsenhet en användare utför en arbetsstämpling utökas dagens närvaro med motsvarande tid. Notera att tiden läggs på i den ordning stämplingarna registreras.

Är detta ett tillval som är intressant för er? Kontakta säljavdelningen på sales@monitor.se.