Tidkort

Det här tillvalet är perfekt för montörer, reparatörer och andra medarbetare som jobbar i fält eller saknar tillgång till en stämplingsterminal. Tidkortet är en smidig lösning för tjänstemän som har förtroendetid och enbart godkänner sina tider och rapporterar avvikelser som t.ex. frånvaro. Du kan använda Tidkort var och när som helst genom att logga in via mobil, surfplatta eller dator.

Monitor ERP Tidkort är en webbaserad lösning för att enkelt kunna efterhandsrapportera arbete och närvaro utan att ha direkt tillgång till varken en Monitor-klient eller en stämplingsterminal. Dina rapporteringar sparas direkt till Monitor ERP.

Ett grundkrav för att kunna använda Monitor ERP Tidkort är att du har modulen Tidrapportering i Monitor ERP.

Den inloggade användarens schema i Monitor ERP styr hur kalendern visas i Tidkortet. Användarens parametergrupp och inställningar i personalregistret styr vad som finns tillgängligt i Tidkortet.

Alla stämplingar sparas direkt i Monitor ERP.

Rapporteringar

Alla arbetsrapporteringar i tidkortet följs av motsvarande närvarostämpling. Så för varje tidsenhet en användare utför en arbetsrapportering utökas dagens närvaro med motsvarande tid. Notera att tiden läggs på i den ordning arbeten registreras.

Är detta ett tillval som är intressant för er? Kontakta säljavdelningen via formuläret.

Detta tillval har en egen hjälpsida, klicka här för att komma dit.